Asiat etusijalle politiikassa

Minulle politiikka on aina ollut nimenomaan yhteisten asioiden hoitamista. Olen aina pitänyt asioita etusijalla ja tehnyt työtä niiden eteen. Kun lähtökohta on ollut tämä, asiat ovat saattaneet riidellä, eivät ihmiset. Tiukoissakin paikoissa olen keskittynyt faktoihin ja konkretiaan. Siksi myös sopu ja kompromissi on ollut helpompi löytää neuvotellen.

Tammikuun aluevaaleissa olen nostanut tärkeiksi asioiksi arvokkaan vanhuuden, hyvän terveydenhuollon ja turvatun tulevaisuuden. Haluan olla poistamassa pelkoa näiden teemojen ympäriltä. Myös ikääntymisen, terveydenhuollon ja tulevaisuuden ratkaisut löytyvät muiden kanssa neuvotellen.

Tavoitteena aluevaltuustoissa tulisi olla kuunteleva ja vastuullinen päätöksen- ja politiikanteko, joka ei erottele tai sulje ketään ulkopuolelle. Yhteisten asioiden hoidossa on tärkeää käydä keskustelua ja etsiä yhteistä tietä. Vastuullisuus yhteisten asioiden hoidossa on tässä avainsana. Repien, riidellen ja syyllistäen ei saavuteta parhaita tuloksia saatikka tehdä hyviä päätöksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *