Keskusta kakkoseksi 2021 kuntavaaleissa Äänekoskella

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko totesi 16.6 puoluehallituksessa rohkenevansa tehdä kuntavaaleista sen johtopäätöksen, että keskustan aurinko voi nousta.

– Ja voisi kai sanoa näin, että se kuntavaalien kananmuna on nyt paistettu, mutta vaalista jäi jotenkin elämään usko siihen, että politiikkaa kannattaa tehdä aurinkoinen puoli ylöspäin. Ei saa johtaa pelolla eikä hallita uhkakuvilla, hän pohdiskeli.

Keskustan osalta Äänekoskella tämä oli työvoitto myönteisemmän ja tulevaisuususkoisemman ja eteenpäin katsovan politiikan linjalle toisin kuin ehkä jossakin haluttiin ajatella. Oli hienoa, että paransimme tulostamme ja ylsimme kakkossijalle Äänekoskella. Kiitos siitä kuuluu teistä jokaiselle. Kaikkien ehdokkaiden työn tuloksena onnistuimme.

Yksi valopilkku meillä on myös uusien ehdokkaiden menestys, mikä on keskustan tulevaisuudelle erityisen tärkeää. Keskustan valtuustoryhmän keski-ikä laski  52 vuoteen ja sukupolven vaihdos toteutui hallitusti.

Nyt onkin tärkeää, että tulevissa poliittisten ryhmien neuvotteluissa saavutetaan hyvällä yhteistyöllä sellainen neuvottelutulos, jossa ehdokkaana olleiden osaaminen saadaan kunnan toiminnan edistämisessä hyötykäyttöön.

Aurinko nousee varmasti ja paistaa myös Äänekoskella. Yhdessä ja yhteistyöllä muiden puolueiden kanssa.

Leila Lindell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *