Lähden ehdokkaaksi kevään kuntavaaleihin

Tahdon tavoitella luottamusta saadakseni jatkaa kaupunginvaltuutettuna. Haluan olla mukana vaikuttamassa lähiympäristön ja arjen asioihin. Olen valmis kantamaan vastuuta yhteisistä asioistamme ja antamaan panokseni kotikaupunkimme kehittämiseen.

 

Kipinä, kehittymishalu ja vaikuttamisen palo – niitä yhä on.

 

Yhteisiä asioita hoidetaan palveluasenteella, äänekoskelaisten hyväksi. Neljän vuoden aikana ihmiset ovat tulleet kertomaan minulle omista asioistaan, peloistaan ja ongelmistaan, toiveistaan ja unelmistaan. Vuoropuhelun syntyminen rakentaa ymmärrystä. Kuntapolitiikassa ei olla mukana itseä, vaan muita varten. Parhaan palautteen saa, kun saa autettua.

 

Ehdolle asettuminen on iso henkilökohtainen päätös. Tiedän, että paikallispolitiikka vaatii aikaa ja rohkeutta kantaa vastuuta vaikeistakin asioista. Se vaatii myös henkistä kestävyyttä, koska politiikan keskustelukulttuuri on muuttunut karskiksi ja ei ole niin kaunista ja toista ihmistä kunnioittavaa kuin toivoisi. Vastuunkanto pitää sisällään vaikeitakin hetkiä. Itsensä on laitettava likoon. Rohkeutta kuitenkin riittää ja kestävyys kasvaa.

 

Ehdokkuuteen edelleen rohkaisi kaikki kannustus ja palaute, kiitos siitä! Tällä valtuustokaudella iloiseksi tekivät varsinkin ne hetket, kun onnistui saamaan jotain konkreettista aikaan tai nostamaan päätöksenteossa esiin uuden näkökulman. Itseäni arvioiden koen, että olemme pystyneet yhteistyöllä ja neuvotellen ja välillä myös kompromisseja tehden saamaan aikaan muutosta parempaan.

 

Toivon, että saan tulevaisuudessakin olla mukana rakentamassa kokonaisvaltaisesti koko kunnan alueen huomioivaa kestävämpää Äänekoskea.

 

Vaihtoehto vastakkainasettelulle on. Se on keskellä, katsoen tulevaan, luottaen ihmisen vapauteen ja vastuullisuuteen. Keskustan joukkueessa on ilo olla mukana! Lähde sinäkin mukaan tukitiimiini tai itse ehdokkaaksi.

 

Leila Lindell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *