Jouluun lahjat kotikunnasta

Jouluun lahjat kotikunnasta – vedetään kotiinpäin.

 

Vuosi 2019 alkaa kääntyä loppusuoralle ja elämme lähes pimeintä aikaa vuodesta. Siksi onkin hienoa, että jouluvalot täällä Äänekoskella ovat syttyneet ja valmistaudumme Jouluun.

 

Lapsille joulun alusaika on jännittävää aikaa. Tontut tarkkaillevat ja tutkailevat joulun alla kuinka kilttejä ollaan. Joulupukille kirjoitetaan lahjatoiveita. Aikuiset valmistautuvat Jouluun omine askareineen ja kiireineen. Joulun alusaikaan liittyy odotus ja salaperäisyys

 

Kiireen ja hulinan keskellä on kuitenkin syytä muistaa Joulun perimmäinen tarkoitus. Tärkeintä ei ole saaminen, vaan antamisen ilo.

 

On hyvä muistaa, että antaessaan saa, ei välttämättä tavaroita vaan hyvän mielen. Toinen toistemme auttaminen, ystävälliset sanat ja mikä tärkeintä toinen toistemme huomioiminen ovat usein parhaita lahjoja – lahjoja, jotka muistetaan

 

Kaupan sektorin palvelut ja kilpailukyky ovat Äänekoskelle tärkeitä. Hyvä palveluvarustus on pienen kaupungin vahvuus. Tästä syystä on tärkeää Äänekosken kehittyminen ja säilyminen pohjoisen Keski-Suomen johtavana kaupallisena keskuksena.

 

Tässä on erityinen haaste meille äänekoskelaisille. Edesautamme asiaa hyödyntämällä oman kunnan alueen palveluja ja valikoimia niin joululahjahankinnoissamme kuin muutoinkin. Yrittäjille onkin syytä antaa vinkkejä minkä tyyppisiä palveluja ja tuotteita tarvitsemme.

 

Ilolla voi todeta, että meillä Äänekoskella on tarjolla runsaasti laadukkaita palveluja, ystävälliset ja asiantuntevat myyjät ja kauppiaat. Tärkeää on myös, että meillä on yrittäjiä joilla on halu kehittää Äänekoskea eteenpäin. Täältä löytää kyllä mitä tarvitsee. Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan kuten sanonta sanoo. Äänekoskelta kyllä löytyy!

 

Keskustan alueen liikkeet muodostavat Äänekoskella eheän kokonaisuuden, jossa on helppo liikkua. Asiointi keskustassa on lyhyistä välimatkoista johtuen todella vaivatonta. Miksi siis lähteä isojen kaupunkien ruuhkiin. Vedetään kotiinpäin ja ostetaan kotikunnan alueelta.

 

Jouluisin terveisin

 

Leila Lindell

kaupunginvaltuutettu

Äänekoski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *