Lähde vastuunkantajaksi

Lähde vastuunkantajaksi

Jos sinulla on tahtoa tehdä kotikunnastasi parempi paikka, meillä on sinulle tie. Keskitie. Lähde Keskustan kuntavaaliehdokkaaksi.

Keskustalla valtuustoryhmässä puolustamme kuntalaisten arkeen vaikuttavia asioita . Meillä ei ole sanelupolitiikan ryhmäkuria, vaan omatunto ja äänestystuloksen perusteella myös vahva keskustalainen itsetunto. Tärkeää on kuitenkin että kukin tuo kantansa esille ryhmäkokouksissa.

Otamme kantaa vanhusten ja lasten asioihin ja mm. oikeuteen syödä suomalaista, lähellä tuotettua ruokaa. Huoli hoitajamitoituksesta on kaikkien puolueiden yhteinen. Oman kunnan palveluja ja pieniä perusopetuksen ryhmäkokoja puolustetaan. Myös kunnan infraan on panostettava korjaamalla vanhaa ja samaan aikaan pitäisi kaavoittaa lisää, jotta saataisiin niitä verotuloja. Tämä on sitä kunnallispolitiikan normiarkea.
Ehdokashankinta on jo nytkähtänyt käyntiin suostumuksia kysellään.

Moni ottaa kantaa sosiaalisessa mediassa asioihin. Jos kuitenkin haluat vaikuttaa asioihin ja olla vastuunkantaja lähde mukaan ehdokkaaksi. Siten pääset vaikuttamaan aidosti päätöksiin. Ulkoapäin on helppo olla besserwisser mutta kun asioihin perehtyy kokonaisuuden huomioiden mielipidekin voi tarkentua.

Ole sinäkin vastuunkantaja  ja vastaa”kyllä” ja ole yhteydessä. Tehdään yhdessä porukalla Äänekoskesta hyvä paikka elämiseen tulevaisuudessakin.

Leila Lindell
maakuntaneuvos
Keskustan kj pj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *